en vän

jaha.. ännu en dag med .....t-i-n-d-e, (haha carro, jag kan inte hjälpa att hon stalkar mig ;)) sitter här hemma hos mig med varsin dator, lyssnar på musik, pratar med varandra lite då & då , läser bloggar osv osv. Det är så vi umgås, tindeling & malleballe! Fast idag så har vi inte ätit något här hemma hos mig, annars brukar tinde alltid länsa mitt skafferi men idag verkar hon inte riktigt frisk..för hon har inte ätit något sen vi kom hem ;) :)

jag vet inte om den här dagen blir så mycket mer spännande än såhär ... men jag kommer hoppas på att jag får besök men det är inget man kan räkna med. Det är hårda tider vi lever i!

Jag köpte ju ett linne för två veckor sedan som krympte i tvätten, gick tillbaka till affären och skulle lämna tillbaka den ... hon sa att jag kunde tvätta den en gång till och sen dra i den som bara fan när den var blöt om jag fortf ville ha linnet, annars skulle jag få tillbaka pengarna. Igår gjorde jag detta, så jag tänkte gå ner snart och titta om linnet blev längre eller ej. Tror dock inte det kommer vara det, så kommer nog gå och lämna tillbaka den. Och egentligen skulle det vara det bästa, för jag behöver pengar. aja, det var bara en liten parantes....kom inte på något vettigt att skriva, :) haha

jag längtar efter sol & värme!

Kommentarer
Postat av: Carro

Haha, hon är en sån spjuver den där Tinden.

2010-03-18 @ 14:30:44
URL: http://carolinesundstrom.blogg.se/
Postat av: Tinde

lämna tillbaka skiten

2010-03-18 @ 16:09:22
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0