ROFFE!!!!!

rädda roffe, död eller levande


min sagt ... skulle städa roffis bur nu ikväll och när jag går fram ser jag att han är borta :( blir lite ledsen över min roffis. men mamma, micke & matilda börjar leta efter han .. för någonstans måste han ju vara. Vi letade i ungefär en timma överallt här hemma, vardagsrum, matsal, kök, linus rum, mitt rum som ligger på nedervåningen, vi uteslutade att han skulle vara på övervåningen... När vi är på väg att ge upp går micke ner i tvättstugan "här är han" och visst fan var han där.. han låg i en av tvättkorgarna ... lillalillalillaroffis. Nu är han iaf i sin bur, jättestressad dock men han är i buren där han hör hemma!



dagens inköp

juste, jag har ju även köpt två par byxor. Eller, ett par gråfärgade leggings & ett par jeansfärgade tights!
Me like

simning

idag har jag simmat, jag har just påbörjat ett träningsliv. Jag vill iaf tro det att jag kommer träna, för jag har ju köpt gymkort osv så då måste jag träna! annars kastar man pengar i sjön ... så därför simmade jag idag :)

Sen har jag även träffat Lovisa , och vi konstaterade att vi inte träffats på ungefär två-tre år. Lite tråkigt måste jag säga eftersom vi var bästa kompisar -06. Men det blir väl så när man inte bor i samma stad. Det var iaf roligt att träffa henne igen, :)

och dagen avslutades med att tinde kom hit, och vi har myst tills nu! Ätit tacos och tittat på mästarnas mästare.


Imorgon blir det en härlig sovmorgon!

<3









jag och lovisa, sommaren -06

o.c

det blev en kortis dag i skolan idag! bara en lektion som knappt var en lektion :)
Jag & tinde hade en inplanerat dejt idag, så först gick vi till SATS där jag skaffade mig ett gymkort, sen åkte vi hem till mig och hämtade säsong fyra av o.c. Efter det drog vi vidare till masthuggstorget där jag skaffade mig ett solkort eller ne fan.. nu kom jag på att jag inte alls köpte ett eftersom mitt kort inte funkar..måste beställa ett nytt. Men vi solade iaf och nästa gång ska jag köpa ett solkort :)

När vi var klara med solningen gick vi hem till tinde, tittade på fyra avsnitt av o.c ... dock sov jag visst i två och ett halvt avsnitt men jaja. Såg avsnitt fyra iaf :D

Nu har jag suttit här hemma och tittat på fotboll, helsingborg-ifk ... usch så dååååligt av blåvitt! bläää

Svenska hollywood fruar var visst nu, så det ska jag kika på !
todelloooo <3

min helg

nu var det ett tagsedan jag uppdaterade, så tänkte göra det nu


fredag; jag, lillen & tinde var först på stan och handlade lite smått bla godis. Vi var hemma hos mig, kollade på O.C, let's dance & åt räkor! Det var en mycket rolig kväll med många skratt som avslutades med chatroulette! Lillen sov även hos mig! <3

lördag; vi fick gå upp rätt tidigt, halv åtta för jag idag var det äntligen dags för match. Var ju uttagen i a-laget, jag älskar bowling :D skrapade ihop 734 och det är jag mycket nöjd över! Det är synd att det var sista matchen för den här säsongen, kommer sakna bowlingmatcher som fan nu .. men i höst drar det igång igen! låååång väntan. PÅ eftermiddagen åkte jag till dr love som var bakfull som fan. Stannade där ett tag men vi drog rätt snabbt tillbaka till gbg igen. Gick ner på stan och åt lite mat, sen gick vi vidare till chez och satte hos dig och drack lite. Tänkte gå ut, men ingen av oss mådde s'rskilt bra så vi åkte hem rätt tidigt och myste hela natten lång :)

söndag; vaknade ändå rätt tidigt, gick ner på stan, kikade runt där & åt på lydias. Sen har vi bara myst & vid halv sex åkte han hem :( Vid sjutiden gick hela familjen ut och åt för mikael fyller år idag. (Min farmor fyller också år idag)



Nu ligger jag här i min säng, ska gå upp och hänga upp tvätten som jag har tvättat. Ska nog lägga mig rätt snart också, är skittrött. Imorgon åker baby till tyskland...:( och på torsdag åker jag till prag, så vi åker om varandra. Men efter prag får jag träffa han igen :)

godnatt everybody









alice i underlandet

jag har nog världens bästa pojkvän

torsdag

den här veckan har gått fort. Jag har inte gjort något speciellt utan har mest glidit med. Håller på med en hemtenta just nu som ska in imorgon! Nu skriver jag om vad alkoholen gör med kroppen.....

Tinde ville ha en lite uppdatering men vet inte riktigt vad jag ska skriva. fredag imorgon och det gillar vi, och sen är det a-lags match på lördag och jag läääängtar dit! :D Tyvärr så är ju säsongen slut nu ... men tre a-lags matcher fick jag iaf vara med på och det är jag jätteglad över :) Får se lite hur det blir till hösten, jag kommer ju fortsätta såklart .. men ska ut på en liten resa vid årsskiftet så vi får se :)

när jag nu ändå nämnt tinde i det här inlägget kan jag lika gärna fortsätta. Vi går i samma klass just nu, träffas alltså dagligen flera timmar, vi ringer varandra tre-fyra ggr varje dag, vi pratar på msn på kvälllarna, smsar hela tiden även när vi är med varandra, haha och ses även ganska mycket på fritiden också. så nu är min fråga, hur fan ska jag klara mig i höst och ett år framåt när hon jobbar som aupair i usa?? vem ska jag ringa när jag behöver hjälp med något? Kommer bli väldigt tomt när hon åker ... och när skolan slutar också....

lite tankar

tisdag idag .. och den tisdagen är snart slut. Sen är det onsdag, jag har sovmorgon , prov och klippövning av bil, date med tinde & bowling. vips så är det torsdag och helt plötsligt är det fredag och där är skolveckan slut. Det är sjukt vad fort tiden går. På torsdag nästa vecka åker vi till prag.. kommer ihåg när vi började prata om prag, det var förra året och man tyckte det var så lång tid kvar till påsklovet men nejnej nu är vi visst där. Efter prag har vi påsklov, sen är det en eller två veckor kvar till praktik som vi har i fyra veckor. Och helt plötsligt så är det visst studenten. Det kommer gå så rackarns fort alltså .. man får ta tillvaro på de små stunderna i livet (skolan) för snart är de borta. Snart är man ute i det stora livet, vuxna livet. Med jobb och allt vad det innebär. Att inte veta vad man ska göra på dagarna, att inte ha något inplanerat om man inte får jobb förstörs men det är ingen självklarhet. Man får leva i ovisshet ett tag, och det tror jag nog kan vara nyttigt och roligt! Ta dagen som den kommer!

!


jag är kär




i'm happy

helgens resultat gav resultat, uttagen i a-laget i helgen!
:D :D

gosigos

har inte blivit något bloggande idag .. har spelat bowling & varit med g!
I dagens b-lags match så var jag bäst i laget igen och fick 757 på fyra serier, det gick inte lika bra i c-lags matchen ... skrapade ihop 682, men jag är lika nöjd ändå :D Tycker det har gått jättebra i helgen, så jag är nöjdnöjdnöjd!! Resten utav dagen har jag myst med min gurka ... hahah gurka är hans nya smeknamn :)

nu sitter jag här och tittar på lite tv. Ska gå och lägga mig snart .. skola imorgon! och jag ska äntligen göra mina naglar :D och sen är det match också weeeeeeei! :D


godnatt på er

bal/student

balbalbalbal

i onsdags köpte jag biljett till balen som äger rum 29 maj .. det är två månader och nio dagar kvar tills dess. Alltså, tänk er ... två månader och nio dagar ... det är INGENTING. Det här året har vi gått två månader och elva dagar ungefär i skolan , vi har alltså gått i skolan mer än vad det är kvar till balen och studenten. Vi är snart inne i April och sen har vi praktik i fyra veckor och sen är det fan slut. Det är sjukt vad fort det kommer gå .. men åter till balen! Balbiljett är avklarat .. klänningen likaså. Jag köpte min klänning för en månad sedan .. tittade runt i tre olika affärer här i göteborg innan jag bestämde mig för den jag köpte (visar bild). Efter att jag hittat den jag köpte, la jag undan den och gick till andra affärer. Men det gick verkligen inte att tänka på någon annan än den där svarta! Så det blev helt enkelt att jag köpte den, och jag är jättenöjd. Och känner mig jättefin i den och det är det viktigaste :) Jag ska gå med min kära g på balen, lite galet sådär! Men det ska bli sjukt roligt att gå på balen .. jag & g, cissi & fredrik och tinde & lillen! :D En oförglömlig kväll hoppas jag det blir. Jag har lite olika funderingar på vad jag ska göra med hår & smink .. Om man ska gå till en frisör eller be kompisarna fixa det. Jag vill ju ha detså fint som möjligt.. :)







har ändrat min header men det blir inte riktigt som jag vill ... få be tinde hjälpa mig !
nu är det tacos

bowling

idag har jag spelat bowlingmatch, hemma mot bk annik :)  det blev oavgjort, 10-10 så det är helt okej tycker jag! :) jag var bäst i laget, wihuuuu 730 fick jag på fyra serier! :D så jag är mycket nöjd över mig själv! :D det har verkligen börjat gå bra för mig nu. Hösten var skitjobbig, jag spelade inte alls bra .. men nu har det vänt, och den positiva känslan är tillbaka! Jag älskar bowling =) det är match imorgon igen ... klockan 10 börjar den, lite segt att man måste gå upp tidigt en söndag men vad gör man inte för bowlingen :)

nu är jag hemma iaf, vi får se vad resten av dagen har att erbjuda! :) ska iaf städa roffes bur...och lite av mitt egna rum! :)

vi hörs!

det är dags för fredagsmys

har bara varit i skolan idag & sen gick jag en runda på stan med lillen! tack vare att jag gjorde det, ska jag få så många chokladbollar jag vill av hon som börjar på t ;) haha! nerå, vi ska ju tydligen börja våra nya liv nu , träna och sån skit ... hmmm... och jag ska tydligen köpa gymkort på sats för det är såååå bra och sååååå billigt, hmmppfff..^^

det blir en mysig hemmakväll för mig idag, det är också helt okej tycker jag :) hade dock velat ha mr g här , men man kan inte begära allt. familjen, let's dance & solsidan duger bra som sällskap. jag ska kila upp åt nu och bänka mig framför tvn, ta bästa platsen som är i fotäljen med fotpall till! wihu! ha en bra kväll everybody och bli inte alltför fulla nu :)



fredag

wie, äntligen fredag! :D sjukt hur fort tiden går egentligen, woho!
jag börjar snart, så ska bege mig till vagnen som tar mig till skolan =)
första lektionen är matte, ingen höjdare direkt ... men vad gör det när
det är f-r-e-d-a-g :D




en vän

jaha.. ännu en dag med .....t-i-n-d-e, (haha carro, jag kan inte hjälpa att hon stalkar mig ;)) sitter här hemma hos mig med varsin dator, lyssnar på musik, pratar med varandra lite då & då , läser bloggar osv osv. Det är så vi umgås, tindeling & malleballe! Fast idag så har vi inte ätit något här hemma hos mig, annars brukar tinde alltid länsa mitt skafferi men idag verkar hon inte riktigt frisk..för hon har inte ätit något sen vi kom hem ;) :)

jag vet inte om den här dagen blir så mycket mer spännande än såhär ... men jag kommer hoppas på att jag får besök men det är inget man kan räkna med. Det är hårda tider vi lever i!

Jag köpte ju ett linne för två veckor sedan som krympte i tvätten, gick tillbaka till affären och skulle lämna tillbaka den ... hon sa att jag kunde tvätta den en gång till och sen dra i den som bara fan när den var blöt om jag fortf ville ha linnet, annars skulle jag få tillbaka pengarna. Igår gjorde jag detta, så jag tänkte gå ner snart och titta om linnet blev längre eller ej. Tror dock inte det kommer vara det, så kommer nog gå och lämna tillbaka den. Och egentligen skulle det vara det bästa, för jag behöver pengar. aja, det var bara en liten parantes....kom inte på något vettigt att skriva, :) haha

jag längtar efter sol & värme!

2 cool 4 school

hade bara en lektion idag 8.00-9.20, gunnar som skulle ha lektionen kom inte, så vi fick ha caroline och det gick lika bra! :) skulle åkt till tinde vid elva, men vi kom fram till att det var bättre om hon kom till mig. men satte miig ändå vid datorn här i skolan medans jag väntade på henne.. har skrivit lite på ett arbete så det är bra! Jag och tinde pratade med varandra på facebookchatten då jag kom på att det var pannkakor i bamba idag och det kan man fan inte missa! sagt och gjort, nu sitter jag här och väntar på tinde som ska komma snart. bamba öppnar elva, så snart har jag suttit här i en och en halvtimma för pannkakor , men det är det värt ! :)

blir till att umgås med tindeling idag då vi inte har några lektioner.

foundation

imorse när jag skulle sminka mig hittade jag inte min foundation, letade i papperskorgen, tvättkorgen överallt! men icke, den fanns inte! Så jag gjorde en storstädning i badrummet nu och har slängt en massa skit och DÄÄÄR mitt framför mig ploppa den fram ... min älskade foundation<3 så nu har jag hittat deeen :D wihu!

imorgon består min dag av akutsjuktvård-historia-bamba-idrott-matte, men nu är tobbe hemma med sina ungar, så då har vi varken historia eller idrott imorgon. nu är det jävligt segt att jag har akutsjukvård klockan fucking åtta imorgon! känns inte så jättebra, men vad ska man göra ... man får se det positivt helt enkelt och det är att jag kommer upp på dagen och inte ligger och drar mig länge i sängen :) jag får snart gå och lägga mig om jag ska orka gå upp!

kan ju skriva lite om den här dagen,
jag skrev ju det där provet jag prata om igår, det gick väl helt okej ... hoppas på det bästa! Kändes faktiskt bättre än jag trodde det skulle göra, så jag är nöjd!
och sen träffade jag äntligen lisa över en fika :D var skitlängesedan vi träffades, så det var jättekul att det äntligen blev av!!! :) direkt efter åkte jag och tränade bowling och sen jag kom vid åtta har jag bara suttit här och ätit lite. och snart ska jag lägga mig.







ps. ni är dåliga på att kommentera, speciellt nidget......

losing my religion

fick sms av lizanna imorse om att vi inte hade någon historia idag, och det tackar man för att hon gjorde! :) Så idag börjar man alltså 10.40 .. inte helt fel :) balbiljetterna säljs idag också, woho :D det börjar närma sig som fan nu, studentenstudentenstudenten!

Prag börjar också närma sig 1 april åker viiiii :D två veckor imorgon ;) ska bli skitkul att bara åka iväg och göra något annat än bara vara i sverige.

På tal om resor ... tinde åker ju som aupair till usa i höst, så jag hade tänkt att hälsa på henne någon gång där! Och sen där efter åka direkt till thailand. Jag har alltid velat resa jorden runt med en ryggsäck på ryggen! Men nu var planerna att bara åka till thailand ett tag och sola och bada.. men de senaste dagarna har jag allt mer funderat på att kanske stanna kvar längre i thailand och resa runt där och i andra närliggande länder. Jag är riktigt sugen på att göra det, för det är något jag har velat göra väldigt länge! Vi får se hur det blir, det är ju ett tag kvar. Och innan dess måste jag ändå samla ihop lite pengar.. och påtal om pengar, hahah jag hade en sjuk dröm inatt om jobbet... ja, det var konstigt iaf.

Nu ska jag fixa mitt hår och mitt ansikte, och sen dra mig till sküüüüülan! puss

eeehhh

hmmm... tinde den lilla filuren skrev inlägget här nere, jag visste inte att hon gillade matte så mycket ;)

Jag gick och bowla direkt efter skolan, hade huvudvärk så det gick sådär.. åkte hem och prata med g ett bra jävla tag, visade mina skills på pannkaksstekning ;) sen har jag bara skrivit rent min hemtenta och skickat in den! Jag har ett prov imorgon om räddningstjänst osv. Så ska man kunna vad de olika stationerna inom storgöteborg har för speciliateter (stavning??) och just idag funkar inte deras jävla hemsida så man kan fan inte se vad de har. Jag är arg över det här provet då jag just nu läser räddningstjänst BBBBBBB och det ska ha ett jävla prov där grejer vi gjorde i A kursen ska vara med. Man kan ju inte ha akursens grej i b kursen..åhhhhh. och inte något jävla papper får vi heller. Har varit några incidenter i B kursen som gjort att jag mer och mer tappar förtroende för våra lärare, men det är bara att bita ihop och hitta på massa skit imorgon och bara skriva.

Ska gå och lägga mig snart, är skittrött. Sov lite vid sex-sju tiden...men fan, lika bra att gå och lägga sig så man är pigg imorgon. Kanske ska läsa lite i min bok? jappjapp, så blir det fan!


:)

jag <3 matte

jag älskar matte! matte är det bästa som finns! /malleballe

mattelektion

nu sitter jag på mattelektion.... Tinde tvingar mig att blogg från hennes mobil så jag gör väl det då! Jag hatar matte b, så jävla tråkigt!!! Ska åka direkt till hallen och bowla :) ha det gött haj.

it's a beautiful day

hemtentan blev äntligen klar, ska bara renskriva den men det gör jag imorgon :) nu är det bara ett stort prov på onsdag, sen är man ledig från skolarbeten några dagar :)

I helgen blir det bowlingmatch, både lördag & söndag. Jag är uttagen i B-laget, så det är två hemmamatcher. Skönt med hemmamatch, men hade jättegärna velat vara med i a-laget. Det får bli en annan gång, :) tror serien är slut snart .. vi får se hur mycket jag spelar till hösten, ska ju åka iväg och resa rätt mycket om jag får som jag vill! Men bowlingen kommer jag nog inte ge upp på ett bra jävla tag iaf :)






duudududuudududu
<3

underbara måndag

tjenatjenamittbena
här sitter jag med tinde & pluggar men tinde borde inte få ta åt sig äran. För hon pluggar verkligen inte något, skäms! Men nu verkar jag ha fått fart i henne iaf. Jag ska snart åka och handla lite mat åt oss som vi sedan ska mumsa i oss på rekordtid! :)

Somsagt...hemtentan ska in imorgon och det går sakta men säkert framåt. Förstår inte varför man inte har bättre disciplin på sig själv och bara sätter sig ned och gör den där förbannande tentan. Alltid hittar man något annat mycket roligare och man sparar det till sista dagen, så typiskt när det faktiskt är ganska lätt! Och varje gång man får en uppgift tänker iaf jag att jag ska göra det så man är klar flera dagar innan inlämningsdatum men det blir aldrig som man tänkt sig ....

nej, nu ska jag åka till affären! toodellooo




det är bättre att tänka på studenten, nu är det bara 77 dagar kvar!:D







THIS IS MY LIFE

det där med att sätta sig och göra hemtentan blev inte riktigt som jag tänkt mig ... men får faktiskt skylla på tinde som ville att jag skulle komma hem till henne & john på lite myskväll med tacos! Och det tackar man inte nej till, men jag gjorde iaf en fråga av sju. Så imorgon ska vi åka hem till mig efter skolan och skriva klart allt, och den här gången ska vi faktiskt göra det ;)

Det blev tacos & lite fifa spel, jag vann en av två matcher ;) hehe har suttit och pratat med g ett bra tag i telefon nu ... har även fått bilderna från lillen, som jag har laddat upp på facebook! Och visar några här! :)

Nu ska jag snart sova, natti <3



SÖNDAG

Igår kom lillen & cissi hit, baby överraskade mig och kom också i'm so happy, sen kom även cissis kompisar också! Så vi var ett gäng, tittade på melodifestivalen...och jag tycker salem al fakir skulle vunnit och efter det spelade vi ett spel :) haha så det var en mysig lördagskväll!

G sov över här, och idag har vi bara myst, myst & myst:) åkt över till hisingen och köpte lite mat till roffe...och självklart glömmer jag det viktigaste, spån. Får åka tillbaka en annan dag! :) Vi har även kollat på lite fotboll idag, häcken-djurgården samt aik-mjällby =) rätt åt aik att det blev lika, haha

Nu har g precis åkt hem, så jag ska snart sätta mig med hemtentan som ska vara inlämnad på tisdag. Det ska jag nog klara av, haha pratade med tinde förut, och svaren har vi fått serverat på ett silverfat ;) Gäller bara att komma med bra reflektioner så kommer det gå lysande! Jag hoppas lillen kan skicka bilderna från i fredags snart, jag vill ha dem nuuuu!



KALMAR - IFK

Jag har nu suttit här hemma själv och tittat på matchen, underbart! 3-0 till blåvitt! :D
äntligen har allsvenskan dragit igång ... men i år blir det inget årskort av förklariga skäl..
men tvn finns alltid att titta på, så det ska jag göra varje gång det är match :)
dock är det med blandade känslor jag sitter här och tittar på fotbollen, jag är glad att den har börjat igen men det kunde varit bättre också, men att titta själv funkar lika bra :) Nästa gång är nog mamma hemma och tittar med mig, :)

hysén gjorde de två första målen och de tredje gjordes av hjalmar jonsson! :)
jag älskar blåvitt!!






snart kommer lillen & cissi till mig, och det blir en riktig myskväll att se framemot :)


woho

Gårdagens utgång var sjukt bra, den bästa på länge. Jag, Lillen, Janni & Tinde började här hemma hos mig, och sen drog vi in till stan och parken. Det var mycket dans och bra musik! Knappen & Hakim var ju kvällens dj, men det var inte så mycket att sätta i julgranen... de utmärkte sig inget speciellt, så lite tråkigt var det! Dock fick jag mig en bild på mig och Knappen som lillen har på sin kamera, får ladda upp den vid ett annat tillfälle ;) men han verkade mycket trevlig iaf, trevligare än den där hakim....
Så gårdagen var mycket lyckad på alla sätt och vis :)

Idag började dagen med att man hade en Lillen bredvid sig i sängen, ;) efter lite ålande i sängen, så gick vi upp och drog till tinde. Jag & Lillen köpte med oss pizza, och hos tinde fanns även cissi. så det är det jag gjort idag hitills... myst med the girls med pizza & snacks!


fotboll nu!

i'mlivingthedream

nu sitter jag & Lillen här hemma hos mig...dricker lite cola och äta choklad! Vi har varit iväg och handlat lite mat tills ikväll, och snart ska vi iväg till tinde och hämta lite grejer! Sen är det bara köra, botten upp!

ikväll blir det parken, knappen & Hakim kommer dit. ;)


buktalare

nu har jag precis haft prov om skallskador...gick helt okej tror jag! Eller nej, det gick bra!
Nu sitter jag här med lillen i skolan och väntar på Tinde som skriver prov... Sen ska vi till stan och vara coola (H)!
ikväll blir det utgång ! (Y)


puss

commotio cerebri ?

contusio cerebri, laceratio cerebri .... ZzzzZzz
det här har jag pluggat ikväll, prov imorgon i skallskador! Men jag tror det kommer gå bra :)

Jag har även hunnit med lite bowling idag, mhmhm ;) och resten av dagen har bestått av plugg!
Imorgon kör vi! Och avslutar dagen med en lite utgång :)

haha, nu tittar jag på sveriges bilförare...hahah skitskoj! :D



och jag önskar inte min värsta fiende, epiduralblödning, subduralblödning eller subaraknoidalblödning.. ;)

plugga?

sa du plugga? - ja
SE UPP SJUKVÅRDSBOKEN : NUUUUU KOMMMER JAAAAAAG!

STUDENTEN

det pratas väldigt mycket om studenten nu i skolan och jag är så glad så glad så glad!
och när vi pratar om allt som ska ske, så blir jag helt galen! jag vet inte vart ska ta vägen, jag vill bara skrika ut all glädje...:D det är så sjukt att lilla jag ska ta studenten :D




WOOOOOOOOOOHHHHHHHHHOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!






MAT

det är rätt roligt att gå in och kolla på statistiken här på bloggen.. är faktiskt ganska många som har läst , men knappt någon jävel som kommenterar! haha men nog om det


/dance/dance/dance/dance

nu tittar jag på efterlyst och jag är hungrig! Men njjja, .. kanske går upp och hämtar mat, är lite för lat för det där. Sitter skitskönt i soffan och orkar inte röra mig. "inga kolhydrater, men proteiner mineraler" blablabla jävla tjöt på baby!

jag älskar leif gw persson, haha han är så jävla rolig. jättekonstig är han, men rüüüulig!! Och en annan sak om Efterlyst, man får alltid se olika saker som folk har stulit osv. och det är fan sjukt, en gång hade någon stulit den största husbilen som fanns i sverige, ibland är det den största traktorn eller långtradaren... och min fråga är HUR FAN STJÄL MAN EN SÅN GREJ?! det måste ju vara skitlätt att hitta... detta brukar jag sitta och fundera på ....

PRINSESSA

igår hyrde jag & min syster filmen "prinsessa" men jag var så trött så vi bestämde oss för att stänga av den och se klart den dagen efter. Så vi har nyss sett klart den, och den var helt okej. Eller egentligen var den rätt dålig, men vissa scener var helt okej! :) till filmen åt vi ugnspannkaka som min syster gjort, mums!

Har även blivit lite pluggande på condeco med tinde & anneli (jaja, det är du tinde som har hjälpt mig!!) och nu är det dags för bowling! wihuuuuu

THIS IS ME

Vi kör ett inlägg på vem jag är då
malin heter jag, jag går tredje och sista året på gymnasiet. STUDENTEN 2010!
Jag bor i göteborg med min familj, på min fritid umgås jag med mina vänner och det brukar för det mesta sluta med ett stadsrunda eller så sitter vi bara och degar någonstans ! ;) Jag tränar även bowling, spelar i IFK Göteborg dam bowling! Jag har spelat i tio år ungefär. :) Så det är väl ungefär det jag kommer på att skriva just nu, men om det är något mer så får ni fråga! :)


this is me            



idag har jag sovmorgon, börjar tjugo i elva. Men jag älskar att sitta upp ett bra tag innan man ska göra sig iordning, så har precis duschat och tittar lite på the voice just nu. Dagen idag blir väl inget speciellt, skolan, sen måste jag plugga & jag avslutar dagen med lite bowling! :)

BLOGGDESIGN

sådärja, då har man byggt ihop en bra bloggdesign också. Har fått lite (mycket) hjälp av Tinde, men lite har jag allt gjort själv! Och nu vet jag iaf hur man gör, så nästa gång kan jag göra allt själv ... tror jag.

hur mycket tror ni vi har pluggat? Yes...ingenting. Eller jo, lite har vi nog allt pluggat, men den mesta tiden har vi suttit här ... som vi redan hade kunnat räkna ut! :) Men nu får vi belöna oss själva eftersom vi har gjort två bra bloggdesigner (tinde har också gjort om sin, http://theadventuresoftinde.blogg.se) och det ska vi göra genom att titta på luftslottet som sprängdes.

tonfisk

nu sitter vi här, jag & tinde.
vi var på ica förut och köpte allt till tonfisksallad som vi nu har ätit upp, snart blir det väl plugg som var tanken...men känner jag oss rätt fastnar vi nog här framför varsin dator och fortsätter surfa! Vi ska iaf belöna oss senare när vi pluggat med att se filmen "luftslottet som sprängdes". Jag såg den första gången i söndags, och den är SÅ JÄVLA BRA!

Tinde ska förresten hjälpa mig med min bloggdesign lite senare, så det ska vi också hinna med att göra!






min blogg

Den här bloggen kommer framförallt handla om migmigmig och mitt liv! Alla ni som väljer att läsa den här bloggen (tror främst det kommer bli mina vänner ;) haha), jag kommer skriva ett inlägg om vem jag är någon dag!


Den kommer handla mycket om nedräkningen till studenten, och vad som kommer ske efter studenten, men främst  om hur mitt liv ser ut nu, med familj, vänner och allt som hör dit!Men det är också en blogg där jag kanske kommer skriva om det som döljer sig inom mig, bakom den där fasaden. Vi får se hur detta blir!


Just nu är jag inne i en periöd där jag vill resa hela tiden, jag drömmer mig bort så fort jag kan till varmare breddgrader. Att resa är något jag kommer göra mycket efter studenten, och resor kommer det nog bli en hel del om allting går som planerat. 1:a april åker jag, mina tjejer & några till från skolan till P-R-A-G! Det är första anhalten, sen ser vi fram emot balen som är den 29:e maj och tillsist ... slutet på våra gamla liv och början på våra nya STUDENTEN 1 JUNI!!!!! Det är helt sinnessjukt när man tänker efter, att jag tar studenten efter alla år! UNDERBART!



RSS 2.0