fredag

idag är det fredag och om en timma blir det praktik :)
valborgsmässoafton är det också ju! :) blir till att vara med cissi & lillen någonstans, och sedan drar iaf jag & lillen ut till Park Lane , QUEER!

men innan dess blir det först praktik som jag älskar .. sen efter det ska jag ner till Lisa och då ska vi titta ut en balfrisyr :)


KK-OPERATION

idag började min praktik på kk-operation, kvinnokliniken. I fyra veckor ska jag vara där :)
första dagen var bra bra bra, och jag längtar tills imorgon!
Fick se ett kejsarsnitt idag, :) skulle egentligen vara med inne på rummet, men mamman & pappan hade haft magsjuka så fick stå utanför och titta istället...lika spännande det :D fick se lite andra ingrepp också.


har äntligen hittat en klänning till utspringet också wooooohoo!!
och jag & tinde har börjat på inbjudningarna också till studenten!torsdag

det är torsdag och jag ligger lite efter i uppdateringen men det är så det kan vara
på måndag börjar min praktik som kommer vara i fyra veckor!
dvs imorgon är sista riktiga skoldagen jag kommer ha !!!!!!!!!!

för sen är det S T U D E N T E N !

en kalas helg

helgen började i fredags med att cissi, lillen & tinde var hemma hos mig! :) Tinde & Lillen stannade även över för mat, en mysig fredagskväll hade vi. G kom även där vid tiosnåret och sov med mig :)

I lördags var det kalasdags för Linus som hade fyllt år (mammas sambos barn,..) släkt osv kom hit och åt mat, tårta & godis .. :) på kvällen åkte jag in till stan för att träffa cissi & lillen, vi satte oss på ett café och satt där ett tag. drog sen vidare till ett annat café där tinde & vickan satt, en tidig hemgång blev det. :)

söndag och idag skulle jag på kalas igen. Men dagen började med blåvit-elfsborg, hann se första matchen innan vi skulle åka på kalas hos min kusin. 5-1 fick jag sedan höra att matchen slutade, helt otroligt !! SÅÅ GLAAAD :D
Min kusin bor som sagt i olsfors, tio min från borås typ .. så efter ett tag kom g och hämtade mig där, så åkte vi hem till honom. Och det är där som jag har tillbringat min kväll, i borås hos min man.födelsedagsbarnet :)

special K

har varit vaken sen sju, gick upp då och duschade och fixade mig. Jag börjar 10.10 idag, men älskar att sitta uppe och bara titta på tv och sitta vid datorn ett tag på morgonen :p haha så nu sitter jag här framför the voice och äter en skål special K.

Det har varit fint väder hela veckan, och likaså idag med. Det är så härligt när man vaknar till blå himmel, allt blir så mycket enklare då. Och idag ska vi sätta upp studsmattan, antingen kommer jag, tinde & lillen göra det.. eller så är det redan ihopbyggd när vi kommer hem hihih


dödergök

just nu håller jag på och läser en sjukt bra bok, dödergök. Det enda som sliter mig från boken är att ögonlocken trillar ner annars vill jag bara läsa & läsa. Fast jag vill läsa långsamt så att inte boken tar slut, men det finns i för sig en fortsättning och det är jag mer än nöjd över. Så om ni vill läsa en bra bok, läst då först smuts och sedan dödergök, båda böckerna är skrivna av Katarina Wennstam och de följer varandra lite i böckerna.


Är inte så jättebra på att uppdatera, men just nu njuter jag av livet eller av solen.
tänker mest på att om mindre än två månader är det student, helt sjukt .. har dock lite ångest över projektarbete.. men studenten !!

funktionär på sm

det är precis det jag har varit idag, funktionär på sm i bowling :)
Stod som banfunktionär, stod alltså bakom banorna och om något gick fel skulle jag rycka in! Det hände en gång under fyra timmar typ, så jag har haft en livad dag! Kliade dock rejält i fingrarna när alla började spela , jag vill också. Men den 13e maj är det min tur att spela sm! :)

solsolsolsol har det varit, men har inte varit ute så mycket. När jag kom hem från hallen var det fotboll, ifk-bp .. inget att jubla över det heller. Funderar på att gå och ut och sätta mig och läsa min bok eller läsa den inne .... jag får se hur jag gör , läsa ska jag iaf göra nu!

PÅSKLOV

Det är precis det jag har haft :) och det har gått alldeles för fort ...
Började när jag kom hem från Prag i tisdags, G kom till mig kvällen där .. kikade på lite fotboll och så :)
Sen sov han här. På onsdagen åkte vi och tittade på kakel & klinker till mitt badrum som snart är färdigt! Drog även ner till stan och tog en fika. Jag bowlade på kvällen och efter det åkte vi hem till G's hood. Tittade på film & myste. Torsdagen låg vi i sängen och drog oss ett bra tag, åkte sedan ner till stan & knalleland ... jag har köpt lite smycken :) Stannade över en natt till, till fredag. Gick lite på knalleland igen, och såg filmen The notebook. Efter det åkte jag hem. Det är så mitt påsklov har sett ut, umgåtts med min fina kille :)

Fredagkväll gick jag ut & åt med Janni på chez, mycket trevligt :)
och janni är nu tillsammans med min kusin, och det är så roligt :D Och jag är glad för deras skull :)
Idag har jag skrivit högskoleprovet ... PUSS
min fina som inte vill vara med på bild ...

PRAG 2010

Nu har jag varit hemma sen i tisdags men inte orkat uppdatera! Så tänkte dra lite kort om prag :)

Åkte på skärtorsdagen ner till Prag, kom fr am fredagmorgon! Vi åkte direkt till hotellet, fixade oss & drog ner till stan och käkade :) Efter det kikade vi lite på stan och sen hem till hotellrummet där vi började förfesta! Fredagen var enligt mnig den bästa utgången, hade skitkul på klubben DC1.

på lördagen var vi ändå upp tidigt, åkte till gula marknaden...hittade inget speciellt vad jag minns :) Sen fortsatte jag, lillen & tinde vidare genom Prag, gamla stan, karlsbron osv osv. Gick in i hundra souvenirbutiker ungefär :)
På kvällen blev det utgång igen, ingen jättebra för mig kanske .. men haha jaja :)
På söndagen mådde jag sådär, men inte dåligt :) Gick ut på stan med alla tjejerna, åt på en jättefin & billig resturang! Kvällen blev det utgång igen, dock var det mesta stängd. Men precis som fredagen hamnade vi på strippklubben Hot Peppers.

Måndag blev det stan igen och sen hemfärd ! :) Kom somsagt hem i tisdags, kommer skriva ett annat inlägg om vad jag har gjort på resten av mitt lov .. så kika in igen om någon timma eller två , tre ..

Cya :)

prag

en liten update från prag.... Ligger nu här på rummet och tar igen mig från igår. det är skitfint väder här & snart ska vi bege oss ut. Igår gick alla tjejerna först till en marknad & sen fortsatte jag, tinde & Lillen till stan. Gick över den där kända bron och shoppade. Jag köpte en bikini ! Men tänkte bara säga att jag lever och har det bra, börjar längta hem men det går dig över. Puss puss till er!

IDAG

idag är dagen vi väntat på ett bra tag, idag åker vi till PRAG!
Ska bli sjukt jävla kul och spännande :D hahah
seeeeyaaaaaah bitches!

RSS 2.0